Hoş geldiniz,
Ziyaretçi
|
|
![]() Aşağıdaki listede bir kullanıcımızın izlediği filmlerin listesi bulunmaktadır. Orijinal İsmi Türkçe Çevirisi Başrol Oyuncusu 1) Transporter 2 Taşıyıcı 2 Jason Statham 2) American Pie (The Naked Mile) Amerikan Pastası 5 (Çıplak Yol) Çoklu Başrol 3) Honey Honey Jessica Alba 4) Rush Hour 3 Bitirim İkili 3 Jackie Chan/Chris Tucker 5) The Hitcher Otostopcu Sophia Bush/Sean Bean 6) In 3 Tagen 3 Gün İçinde Öleceksin Çoklu Başrol 7) Nannie's Diar Dadım Aşık Scarlett Johansson ![]() 9) Dream Girls Rüya Kızlar Beyonce Knowles 10) The Girl Next Door Komşu Kızı Elisha Ann Cuthbert 11) American Pie (Beta House) Amerikan Pastası 6 (Beta Evi) Çoklu Başrol 12) Mutluluk Mutluluk Özgü Namal 13) Hostel 2 Otel 2 Çoklu Başrol 14) Good Luck Chuck İyi Şanslar Chuck Jessica Alba/Dane Cook 15) Simon Says Simon'ın Laneti Çoklu Başrol 16) American Pie (Band Camp) Amerikan Pastası 4 (Grup Kampı) Çoklu Başrol 17) Next Nicolas Cage/Jessica Biel 18) Die Hard 4.0 Zor Ölüm 4 Bruce Willis 19) The Reaping Hasat Zamanı Hilary Swank 20) Captivity Dehşet Odası Elisha Cuthbert 21) Basic Instinct 2 Temel İçgüdü 2 Sharon Stone/David Morrissey 22) Scary Movie 4 Korkunç Bir Film 4 Çoklu Başrol 23) Deja Vu Deja Vu Denzel Washington/Val Kilmer 24) Black Snake Moan Kara Yılan İnliyor Samuel L. Jackson/Christina Ricci 25) Outlaw Kanunsuzlar Sean Bean 26) I Am Legend Ben Efsaneyim Will Smith 27) Waitress Garson Keri Russell 28) Premonition Sıradışı Sandra Bullock 29) Little Miss Sunshine Çoklu Başrol 30) The Fast And The Furious (Tokyo Drift) Hızlı ve Öfkeli (Tokyo Yarışı) Lucas Black/Nathalie Kelley 31) The Bourne Ultimatum Son Ultimatom Matt Damon 32) Cloud 9 Kızlar Takımı Çoklu Başrol 33) 50 First Date 50 İlk Öpücük Adam Sandler/Drew Barrymore 34) Pardon Pardon Ferhan Şensoy 35) The Number 23 23 Numara Jim Carrey 36) War Suikastçi Jason Statham 37) Recep İvedik Recep İvedik Şahan Gökbakar 38) Superbad Çok Fena Çoklu Başrol 39) Soul Plane Uçakta Şenlik Var Kevin Hart 40) American Pie (The Wedding) Amerikan Pastası 3 (Düğün) Çoklu Başrol 41) Kutsal Damacana Kutsal Damacana Şafak Sezer 42) The Lake House Göl Evi Keanu Reeves/Sandra Bullock 43) Eternal Sunshine Of The Spotless Mind Sil Baştan Jim Carrey 44) Final Destination 3 Son Durak 3 Mary Elizabeth Winstead 45) Man On Fire Gazap Ateşi Denzel Washington 46) Se7en Yedi Brad Pitt/Morgan Freeman 47) Fantastic Four (Rise Of The Silver Surfer) Fantastik Dörtlü (Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi) Jessica Alba 48) Wild Hogs Çılgın Motorcular Çoklu Başrol 49) Pirates of the Caribbean (At World's End) Karayip Korsanları (Dünya'nın Sonu) Johnny Depp/Keira Knightley 50) The Bourne Identity Matt Damon 51) The Hills Have Eyes Tepenin Gözleri Çoklu Başrol 52) The Hills Have Eyes II Tepenin Gözleri II Çoklu Başrol 53) 300 300 Spartalı Çoklu Başrol 54) Ocean's Twelve Brad Pitt/Matt Damon 55) Euro Trip Avrupa Muhabbeti Çoklu Başrol 56) It's A Boy Girl Thing Samaire Armstrong/Kevin Zegers 57) Barda Barda Nejat İşler 58) Sydney White Amanda Bynes 59) There's Something About Mary Ah Mary Vah Mary Cameron Diaz/Matt Dillon 60) American Pie Amerikan Pastası Çoklu Başrol 61) Hayali Üniversite Justin Long 62) Runaway Vacation Robin Williams 63) The Heartbreak Kid Şıpsevdi Ben Stiller 64) Night At The Museum Müzede Bir Gece Ben Stiller 65) Awake Anestezi Hayden Christensen/Jessica Alba 66) Charm School Şehvet Okulu Martha Higareda 67) The Invasion İstila Nicole Kidman/Daniel Craig 68) Disturbia Şüphe Çoklu Başrol 69) Juno Juno Ellen Page 70) Haute Tension Yüksek Tansiyon Cecile De France 71) Wet Hot American Summer Yaz Kampında Curcuna Çoklu Başrol 72) The Bank Job Banka İşi Jason Statham 73) Fight Club Dövüş Kulübü Brad Pitt/Edward Norton/Helena Bonham Carter 74) Memento Akıl Defteri Guy Pearce/Carrie-Anne Moss/Joe Pantoliano 75) The Mist Thomas Jane 76) Just Like Heaven Cennet Gibi Reese Witherspoon/Mark Ruffalo 77) Maskeli Beşler (Kıbrıs) Maskeli Beşler (Kıbrıs) Çoklu Başrol 78) Videodrome Videodrom James Woods/Deborah Harry 79) The Transporter Taşıyıcı Jason Statham/Shu Qi 80) Perfect Stranger Kusursuz Yabancı Halle Berry/Bruce Willis 81) The Italian Job İtalyan İşi Mark Wahlberg/Charlize Theron/Jason Statham 82) King Kong King Kong Naomi Watts 83) 5ive Girls Jennifer Miller/Jordan Madley 84) Semi-Pro Will Ferrell 85) Pitch Black Derin Karanlık Win Diesel/Radha Mitchell 86) The Texas Chainsaw Massacre Teksas Elektrikli Testere Katliamı Jessica Biel 87) Taxi 4 Taksi 4 Frederic Diefenthal/Samy Naceri/Bernard Farcy 88) The Eye Göz Jessica Alba 89) American Beauty Çoklu Başrol 90) A Good Year Russell Crowe 91) The Invisible Görünmez Justin Chatwin/Margarita Levieva 92) Interview Steve Buscemi/Sienna Miller 93) Melissa P. Melissa P. Maria Valverde 94) When a Stranger Calls Camilla Belle 95) The Descent Cehenneme Bir Adım Shauna Macdonald/Natalie Mendoza 96) Hancock Hancock Will Smith 97) My Sassy Girl Elisha Cuthbert/Jesse Bradford 98) You Don't Mess With The Zohan Adam Sandler/Emmanuelle Chriqui 99) Fools Gold Altın Şans Matthew McConaughey/Kate Hudson 100) The X Files Gizli Dosyalar David Duchovny/Gillian Anderson 101) 30 Days of Night 30 Gün 30 Gece Josh Hartnett/Melissa George 102) I Now Pronounce You Chuck And Larry Damadı Öpebilirsin Adam Sandler/Kevin James/Jessica Biel 103) Im Juli Temmuzda Moritz Bleibtreu/Christiane Paul 104) Death Race Ölüm Yarışı Jason Statham 105) Nim's Island Abigail Breslin 106) Max Payne Max Payne Mark Wahlberg 107) Wanted James Mcavoy/Morgan Freeman/Angelina Jolie 108) The Hottie And The Nottie Seksi ve Çılgın Paris Hilton 109) Young People Fucking Çoklu Başrol 110) Welcome Home Roscoe Jenkins Eve Hoşgeldin Martin Lawrence/Nicole Ari Parker 111) April Fool's Day Bir Nisan Şakası Çoklu Başrol 112) One Missed Call Ölümün Sesi Shannyn Sossamon/Edward Burns 113) Bayrampaşa (Ben Fazla Kalmayacağım) Bayrampaşa (Ben Fazla Kalmayacağım) Vural Çelik 114) Die Hard Zor Ölüm Bruce Willis 115) Prom Night Dehşet Gecesi Brittany Snow 116) Sweet November Kasımda Aşk Başkadır Keanu Reeves/Charlize Theron 117) Sleepwalking Nick Stahl/Annasophia Robb/Charlize Theron 118) Shutter Resimdeki Hayalet Joshua Jackson/Rachael Taylor 119) Zombie Strippers Striptizci Zombiler Çoklu Başrol 120) Bangkok Dangerous Zor Karar Nicolas Cage 121) Hors De Prix Zengin Avcısı Audrey Tautou/Gad Elmaleh 122) Silent Hill Sessiz Tepe Radha Mitchell/Sean Bean 123) Transporter 3 Taşıyıcı 3 Jason Statham 124) Sorority Boys Kızlar Yurdu Çoklu Başrol 125) How High Süper Ot Çoklu Başrol 126) The Brave One İçindeki Yabancı JOdie Foster 127) Domestic Disturbance Yakın Tehdit Mary McCormack/Rory Cochrane 128) SuperHero Movie En Süper Kahraman Drake Bell/Sara Paxton 129) Aeon Flux Charlize Theron 130) London Chris Evans/Jason Statham/Jessica Biel 131) Stop-Loss Görev Uğruna Çoklu Başrol 132) Unnatural Causes ölümcül Nedenler Tara Reid 133) Margot At The Wedding Kız Kardeşim Evleniyor Nicole Kidman 134) Çılgın Dersane Çılgın Dersane Çoklu Başrol 135) Lonely Hearts Yalnız Kalpler John Travolta/Salma Hayek 136) Ölüm Çıkmazı Çoklu Başrol 137) Musallat Musallat Çoklu Başrol 138) Smokin' Aces Tehlikeli Aslar Ben Affleck/Andy Garcia 139) Diaster Movie Acayip Bir Film Çoklu Başrol 140) Zodiac Çoklu Başrol 141) Recep İvedik 2 Recep İvedik 2 Şahan Gökbakar 142) Promise Me This Bana Söz Ver Çoklu Başrol 143) Vacancy 2 (The First Cut) Boş Oda 2 Agnes Bruckner 144) Slumdog Millionaire Milyoner Dev Patel/Freida Pinto 145) 21 21 Jim Sturgess 146) 18 Year Old Virgin Olivia Alaina Mae/Todd Leigh 147) Dorm Daze 2 Yatakhanede Şenlik Var 2 Çoklu Başrol 148) Felon Mahkum Stephen Dorff/Val Kilmer 149) Taken 96 Saat Liam Neeson 150) Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Şafak Sezer 151) 8 mm Sekiz Milimetre Nicolas Cage 152) Yes Man Jim Carrey 153) Asylum Tımarhane Çoklu Başrol 154) James Bond (Quantum of Solace) James Bond (Quantum of Solace) Daniel Craig/Olga Kurylenko 155) The Midnight Meat Train Dehşet Treni Bradley Cooper/Leslie Bibb/Vinnie Jones 156) Madagascar 2 (Escape to Africa) Madagaskar 2 Anime 157) Outpost Sığınak Çoklu Başrol 158) The Pianist The Piyanist Adrien Brody 159) Thick as Thieves Son Oyun Morgan Freeman/Antonio Banderas/Radha Mitchell 160) August Rush Kalbini Dinle Freddie Highmore/Keri Russell/Jonathan Rhys Meyer 161) The Fast And The Furious 4 (London Pursuit) Hızlı ve Öfkeli 4 Vin Diesel/Paul Walker/Jordana Brewster 162) Inkheart Mürekkep Yürek Brendan Fraser/Eliza Bennett 163) Blackout Karartma Çoklu Başrol 164) Traitor Hain Don Cheadle/Guy Pearce 165) Ip Man Donnie Yen 166) Big Stan Uslu Dur Rob Schneider 167) Screams (The Hunting) Çığlıklar (Büyük Av) Çoklu Başrol 168) JCVD Jean Claude Van Damme 169) Sleeply Hollow Hayalet Süvari Jonny Deep 170) The Forgotten Ones Unutulmuş Olanlar Jewel Staite 171) The Cable Guy Baş Belası Jim Carrey 172) The List ???????????????? 173) Vali Vali Erdal Beşikcioğlu 174) Home of the Brave Cesurların Vatanı Jessica Biel 175) Diriliş Victor'u Oynayan Oyuncu 176) The Kingdom Krallık Jamie Foxx 177) Flash Point Donnie Yen 178) Beowulf Ölümsüz Savaşçı Ray Winstone 179) The Other Boleyn Girls Boleyn Kızı Natalie Portman/Scarlett Johansson/Eric Bana 180) The Exorcist Şeytan Çoklu Başrol 181) Ulak Ulak Çetin Tekindor 182) The Shining Cinnet Çoklu Başrol 183) Push Darbe Colin Ford/Dakota Fanning 184) The Last House On The Left Soldaki Ev Sara Paxton 185) Kirpi Kirpi Mazhar Alanson/Güven Kıraç 186) Baby Blues Bebek Mavisi Colleen Porch/Ridge Canipe 187) Paul Blart: Mall Cop Sakar Güvenlik Kevin James 188) Friday The 13th 13. Gün Çoklu Başrol 189) Twilight Alacakaranlık Kristen Stewart 190) The Uninvited siz Emily Browning/Arielle Kebbel 191) The Reader Okuyucu Kate Winslet/David Kross/Ralph Fiennes 192) Princess Protection Program Prenses Koruma Programı Demi Lovate/Selena Gomez/Johnny Ray Rodriguez 193) Osmanlı Cumhuriyeti Osmanlı Cumhuriyeti Ata Demirer 194) Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi Brad Pitt 195) Serenity Sükunet Çoklu Başrol 196) Ice Age (Dawn Of The Dinosaurs) Buz Devri 3 (Dinozorların Şafağı) Animasyon 197) 17 Again 17 Yeniden Zac Efron/Leslie Mann 198) The Guardian Koruyucu Kevin Costner/Ashton Kutcher 199) Trapped Kapan Charlize Theron/Stuart Townsend 200) Malena Malena Monica Bellucci 201) Unborned Doğmamış Odette Yustman 202) Hotel For Dogs Köpek Hoteli Çoklu Başrol 203) Back To The Future Geleceğe Dönüş Michael J. Fox/Christopher Lloyd 204) Blindness Körlük Julianne Moore 205) My Bloody Valentine Sevgililer Günü Katliamı Çoklu Başrol 206) Witless Protection Salak Koruma Larry The Cable Guy/Ivana Milicevic 207) Irreversible Dönüş Yok Monica Bellucci/Vincent Cassel 208) White Chicks İki Fıstık Shawn Wayans/Marlon Wayans 209) Apocalypto Apocalypto Rudy Youngblood 210) Shanghai Kiss Shanghai Öpücüğü Ken Leung/Hayden Panettiere 211) The Groomsmen Müstakbel Damat Edward Burns 212) Her Best Move Zor Seçim Leah Pipes/Scott Patterson 213) Wicker Park Hep Seni Aradım Josh Hartnett/Diane Kruger 214) Point To Entry Giriş Noktası Holly Marie Combs/Patrick Muldoon/Roark Critchlow 215) Backlash Danielle Burgio 216) Wild Child Asi Kız Emma Roberts 217) Butterfly On A Wheel İhanetin Bedeli Pierce Brosnan/Maria Bello/Gerard Butler 218) My Best Friend's Girl Arkadaşımın Aşkı Dane Cook/Kate Hudson/Jason Biggs 219) Hush Kapan Will Ash 220) Year One Bir Yıl Jack Black/Michael Cera 221) The Last Sentinel Son Gözcü Don Wilson 222) The Burning Plain Aşk Ateşi Charlize Theron/Jennifer Lawrence 221) Ace Ventura 3 Budala Dedektif 3 Josh Flitter 222) Van Wilder (Freshman Year) Van Wilder 3 Jonathan Bennett 223) Gone In Sixty Seconds 60 Saniye Nicolas Cage 224) 12 Rounds 12 Tuzak John Cena 225) XIII Ajan 13 Stephen Dorff 226) Happy Go Lucky Daima Mutlu Sally Hawkins 227) Bachelor Party 2 Bekarlığa Veda 2 Çoklu Başrol 228) AROG AROG Cem Yılmaz 229) Bring It On (In It To Win It) Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma Çoklu Başrol 230) The Big Bad Swim Acemi Yüzücüler Çoklu Başrol 231) Humains Dehşetin Soluğu Çoklu Başrol 232) Tropic Thunder Tropik Fırtına Ben Stiller/Jack Black 233) Win A Date With Tad Hamilton Hollywood'da Randevu Kate Bosworth/Topher Grace/Josh Duhamel 234) Forgetting Sarah Marshall Aşkzade Jason Segel 235) Illegal Tender Kanunsuz Teklif Rick Gonzalez 236) Kings Of South Beach Miami Çetesi Donnie Wahlberg/Jason Gedrick 237) Sex Drive Skor Tabelası Josh Zuckerman 238) Eden Lake Kan Gölü Kelly Reilly 239) Pride and Glory Zafer ve Gurur Colin Farrell 240) Shrek The Third Shrek 3 Animasyon 241) Slap Shot 3 (Juniors League) Müthiş Vuruş 3 (Küçükler Ligi) Çoklu Başrol 242) Fifty Dead Men Walking Elli Ölü Adam Jim Sturgess 243) The Ugly Truth Kadın Aklı Erkek Aklı Katherine Heigl/Gerard Butler 244) The Legend Of Bagger Vance Bagger Vance Efsanesi Matt Damon/Charlize Theron/Will Smith 245) Full Of It Palavra Ryan Pinkston 246) The Whole Ten Yards Katil Komşum Geri Döndü Bruce Willis 247) You Kill Me Beni Deli Etme Ben Kingsley/Téa Leoni 248) Hardwired Yüksek Gerilim Cuba Gooding Jr. 249) The Hills Run Red Kanlı Tepeler Çoklu Başrol 250) Saw VI Testere 6 Tobin Bell 251) Gomorra Gomorra Çoklu Başrol 252) American Pie (The Book of Love) Amerikan Pastası 7 Çoklu Başrol 253) Fired Up Ateşli Gençlik Nicholas D'Agosto/Eric Christian Olsen 254) El Maquinista Makinist Christian Bale 255) Meet The Spartans İşte Spartalılar Sean Maguire/Carmen Electra 256) Bringing Down The House Başımın Belası Steve Martin/Queen Latifah 257) Watching The Detectives Aşk Dedektifi Cillian Murphy/Lucy Liu 258) Morirás Por Ella Seksi Katil Macarena Gómez 259) Miss March Kapak Güzeli Zach Cregger/Trevor Moore 260) John Tucker Must Die John Tucker Ölmeli Çoklu Başrol 261) Kanalizasyon Kanalizasyon Okan Bayülgen 262) Issız Adam Issız Adam Cemal Hünal/Melis Birkan 263) The Bad Lieutenant Kötü Dedektif Nicolas Cage/Eva Mendes/Val Kilmer 264) Mortadelo y Filemon II Mortadelo Ve Filemon 2 Çoklu Başrol 265) The Final Destination Son Durak 4 Bobby Campo 266) Christmas in Wonderland Belalı Çanta Çoklu Başrol 267) I Love You Beth Cooper Hayden Panettiere/Jack Carpenter/Paul Rust 268) When Nietzsche Wept Nietzsche Ağladığında Armand Assante 269) La Véritable Histoire du Chat Botté Çizmeli Kedi Animasyon 270) Nefes Nefes Çoklu Başrol 271) My Fake Fiance Sahte Nişanlım Joseph Lawrence 272) Toolbox Murders Lanetli Apartman Çoklu Başrol 273) The Foot Fist Way Danny McBride/Mary Jane Bostic 274) Dance Flick Bir Dans Filmi Çoklu Başrol 275) Rachel Getting Married Rachel Evleniyor Çoklu Başrol 276) Adventureland Yaz Aşkı Kristen Stewart/Jesse Eisenberg 277) Seks And Breakfast Seks ve Kahvaltı Çoklu Başrol 278) Cashback Zamana Güzellik Kat Sean Biggerstaff 279) The Bourne Supremacy Medusa Darbesi Matt Damon 280) Role Models Dediğimi Yap Yaptığımı Yapma Seann William Scott/Paul Rudd 281) Redline Hız Tutkusu Nathan Phillips/Nadia Bjorlin 282) Exit Speed Çıkış Hızı Çoklu Başrol 283) The New Guy Yeni Öğrenci Çoklu Başrol 284) Intimacy Mahremiyet Mark Rylance/Kerry Fox 285) A.I. Artificial Intelligence Yapay Zeka Çoklu Başrol 286) Neşeli Hayat Neşeli Hayat Yılmaz Erdoğan 287) Lakeview Terrace Samuel L. Jackson/Patrick Wilson 288) What Happens In Vegas Burada Olan Burada Kalır Cameron Diaz/Ashton Kutcher 289) Into The Blue 2: The Reef Maviliklere Doğru 2 (Kayalık) Chris Carmack/Laura Vandervoort 290) Nepobedimyy Doğudan Gelen Adam Vladimir Yepifantsev/Sergei Astakhov/Olga Fadeyeva 291) Queen Of The Damned Lanetler Kraliçesi Stuart Townsend 292) Rise: Blood Hunter Diriliş Vampir Avcısı Lucy Liu 293) Un Giorno Perfetto Mükemmel Bir Gün Çoklu Başrol 294) Echelon Conspiracy Adım Adım Komplo Shane West/Ed Burns/Ving Rhames 295) Jennifer's Body Kana Susadım Megan Fox 296) Gamer Oyuncu Gerard Butler 297) Moral Bozukluğu ve 31 Moral Bozukluğu ve 31 Çoklu Başrol 298) Untouchables Dokunulmazlar Kevin Costner 299) LOve Lies Bleeding Kanlı Aşk Brian Geraghty/Jenna Dewan 300) Conspiracy Theory KOmplo Teorisi Mel Gibson/Julia Roberts 301) Road Trip Beer Pong Geyik Muhabbeti 2(Bira Pong) Preston Jones/Julianna Guill 302) Adab-ı Muaşeret Adab-ı Muaşeret Çoklu Başrol 303) Armored Zırhlı Kuvvetler Columbus Short 304) Casi Divas Şöhret Yolunda Çoklu Başrol 305) The Marine 2 Denizci 2 Ted DiBiase Jr./Lara Cox 306) Kurtlar Vadisi Gladio Kurtlar Vadisi Gladio Musa Uzunlar 307) Employee of the Month Ayın Elemanı Matt Dillon 308) Saw IV Testere 4 Tobin Bell 309) The Hive Arı Kovanı Çoklu Başrol 310) Saw V Testere 5 Tobin Bell 311) Ghosts of Girlfriends Past Hayalet Sevgililerim Matthew McConaughey 312) New Moon Yeni Ay Kristen Stewart/Robert Pattinson 313) The Informant İspiyoncu Matt Damon 314) Virgin Territory Bakireler Diyarı Çoklu Başrol 315) The Goal! III Gol! 3 (Dünyayı Sallamak) Çoklu Başrol 316) Possession Sarah Michelle Gellar 317) Seven Pounds Yedi Yaşam Will Smith 318) Lars And The Real Girl Gerçek Sevgili Ryan Gosling 319) Couples Retreat Arıza Çiftler Çoklu Başrol 320) 10 Items Or Less Ekspres Kasa Morgan Freeman 321) The Clique Güzel Kızlar Kulübü Çoklu Başrol 322) Les Choristes Koro Çoklu Başrol 323) The Proposal Teklif Sandra Bullock/Ryan Reynolds 324) Jeux D'enfants Cesaretin Var Mı Aşka Marion Cotillard 325) The Hurt Locker Ölümcül Tuzak Çoklu Başrol 326) All About Steve Onun Hakkında Herşey Sandra Bullock 327) The Devil's Rejects Vahşet Çetesi Çoklu Başrol 328) Knots Aşk Düğümü Çoklu Başrol 329) Leatherheads İkili Oyun George Clooney 330) Avatar Avatar Çoklu Başrol 331) Stritreysery Sokak Yarışçıları Çoklu Başrol 332) Traffic Trafik Michael Douglas/Catherina Zeta-Jones 333) Toy Story Oyuncak Hikayesi Animasyon 334) Lock Up Hür Kan Sylvester Stallone 335) Serious Moonlight Meg Ryan/Timothy Hutton/Kristen Bell 336) Drag Me To Hell Kara Büyü Çoklu Başrol 337) Sizi Seviyorum Sizi Seviyorum Emre Altuğ 338) Fireproof Ateş Almaz Çoklu Başrol 339) Kutsal Damacana 2 Kutsal Damacana 2 Şafak Sezer 340) Türkler Çıldırmış Olmalı Türkler Çıldırmış Olmalı Çoklu Başrol 341) The Godfather Baba Marlon Brando/Al Pacino 342) The Godfather (Part II) Baba 2 Al Pacino 343) The Best Man Sağdıç Stuart Townsend 344) Anger Management Asabiyim Adam Sandler 345) Intolerable Cruelty Dayanılmaz Zulüm George Clooney/Catherina Zeta-Jones 346) Borderland Sınır Bölgesi Çoklu Başrol 347) Avrupalı Avrupalı Cem Davran 348) Adını Sen Koy Adını Sen Koy Melis Birkan 349) Sorority Row Kızlar Partisinde Cinayet Çoklu Başrol 350) Dodgeball: A True Underdog Story Yakar Top Vince Vaughn/Ben Stiller/Justin Long 351) Romantik Komedi : Aşk Tadında Romantik Komedi : Aşk Tadında Çoklu Başrol 352) The Net 2.0 The Net 2.0 Nikki Deloach/Demet Akbağ/Şebnem Dönmez 353) Deep In The Valley Derin Vadi Çoklu Başrol 354) Night At The Museum 2 Müzede Bir Gece 2 Ben Stiller/Robin Williams 355) Duplex Çatı Katı Ben Stiller 356) Bedazzled Şaşkın Brendan Fraser/Elizabeth Hurley 357) Picture This Bunu Resmet Çoklu Başrol 358) Kettle Of Fish Hapı Yuttuk Matthew Modine 359) The Shawshank Redemption Esaretin Bedeli Tim Robbins/Morgan Freeman 360) Dan In Real Life Şamar Oğlanı Çoklu Başrol 361) Female Agents Tehlikeli Kadınlar Çoklu Başrol 362) Outlander Yabancı Çoklu Başrol 363) Up In The Air Aklı Havada George Clooney 364) The Pink Panther Pembe Panter Steve Martin/Jean Reno/Beyonce Knowles 365) Freaky Friday Çılgın Cuma Lindsay Lohan 366) The Pink Panther 2 Pembe Panter 2 Steve Martin/Andy Garcia 367) The 41 Year Old Virgin Kırkbir Yıllık Bekar Çoklu Başrol 368) My Lİfe In Ruins Nia Vardalos 369) Alice Alice Çoklu Başrol 370) The Final Çoklu Başrol 371) Chloe Büyük Hata Julianne Moore/Liam Neeson/Amanda Seyfried 372) Snatch Kapışma Jason Statham/Brad Pitt 373) Recep İvedik 3 Recep İvedik 3 Şahan Gökbakar 374) Green Zone Yeşil Bölge Matt Damon 375) Montana Sky Gizemli Miras Ashley Williams/Charlotte Ross 376) Everybody's Fine Herkesin Keyfi Yerinde Robert De Niro 377) Drillbit Taylor Kiralık Fedai Çoklu Başrol 378) Predator 2 Av 2 Danny Glover 379) Sherlock Holmes Sherlock Holmes Robert Downey Jr./Jude Law 380) Knight Rider Çoklu Başrol 381) Se, Jie Dikkat Şehvet Wei Tang 382) 44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out 44 Dakika Çoklu Başrol 383) Edge Of Darkness İntikam Peşinde Mel Gibson 384) Le Petit Nicolas Pıtırcık Çoklu Başrol 385) The Bounty Hunter Ödül Avcısı Gerard Butler/Jennifer Aniston 386) Rampage Brendan Fletcher 387) Teenage Mutant Ninja Turtles Ninja Kaplumbağalar Animasyon 388) Chéri Aşkım Michelle Pfeiffer 389) Valentine's Day Sevgililer Günü Jessica Biel/Jessica Alba/Ashton Kutcher/Jamie Foxx 390) 10000 BC M.Ö. 10000 Steven Strait/Camilla Belle 391) Çok Film Hareketler Bunlar Çok Film Hareketler Bunlar Çoklu Başrol 392) Ben 10 (Alien Swarm) Ben 10 (Uzaylı Kovanı) Ryan Kelley 393) Sevgililer Gününden Nefret Ediyorum 394) Wrong Turn 3 395) Çılgın Dostlar Animasyon 396) Going The Distance Seni Uzaktan Sevmek Justin Long 397) Charlie's Angels Çarlinin Melekleri Cameron Diaz/Lucy Liu/Drew Barrymore 398) New York'ta Beş Minare New York'ta Beş Minare Mahsun Kırmızıgül/Haluk Bilginer/Danny Glover 399) 7 Kocalı Hürmüz 7 Kocalı Hürmüz Nurgül Yeşilçay/Gürse Birsel 400) When In Rome Aşk Çeşmesi Josh Duhamel/Kristen Bell 401) Nude Nuns With Big Guns Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler Asun Ortega 402) The Descent: Part 2 Cehenneme Bir Adım 2 Çoklu Başrol 403) Hole In One Amerikan Pastası 8 Steve Talley 404) Machete Ustura Danny Trejo/Jessica Alba/Michelle Rodriguez 405) Hostel Otel Çoklu Başrol 406) Step Up Benimle Dans Et Çoklu Başrol 407) The Hangover Felekten Bir Gece Çoklu Başrol 408) The Sorcerer's Apprentice Sihirbazın Çırağı Nicholas Cage/Monica Bellucci 409) The Little Man Küçük Adam Çoklu Başrol 410) Let The Game Begin Oyun Başlıyor Thomas Ian Nicholas/Adam Rodriguez 411) Pak Panter Pak Panter Ufuk Özkan 412) Vampires Suck Biri Beni Isırdı Çoklu Başrol 413) Frozen Çoklu Başrol 414) Repo Men Jude Law 415) Charlie Wilson's War Charlie Wilson'ın Savaşı Tom Hanks/Julia Roberts 416) Yahşi Batı Yahşi Batı Cem Yılmaz/Ozan Güven/Demet Evgar/Özkan Ugur 417) Wild Things: Diamonds in the Rough Vahşi Şeyler 3 Çoklu Başrol 418) Waist Deep Ölümüne Tyrese Gibson/Meagan Good 419) Takers Hırsızlar Matt Dillon/Hayden Christensen 420) Without a Paddle: Nature's Calling Nehir Macerası 2 Çoklu Başrol 421) Inception Başlangıç Leonardo DiCaprio 422) Kutsal Damacana Dracoola Kutsal Damacana Dracoola Ersin Korkut/Şahin Irmak 423) Sex Is Comedy Ayıp Yatakta Olur Çoklu Başrol 424) View From The Top Zirveye Tırmanış Çoklu Başrol 425) The Lord Of The Rings:Fellowship Of The Ring Yüzüklerin Efendisi:Yüzük Kardeşliği Elijah Wood 426) Pulp Fiction Ucuz Roman John Travolta/Samuel L. Jackson/Bruce Willis 427) Assassination Of A High School President Lise Ateşi Çoklu Başrol 428) Twisted Girdap Andy Garcia/Samuel L. Jackson 429) Better Than Sex Seksten Daha Güzel Çoklu Başrol 430) Death Race 2 Ölüm Yarışı 2 Luke Goss/Danny Trejo 431) Av Mevsimi Av Mevsimi Şener Şen/Cem Yılmaz 432) Unstoppable Durdurulamaz Denzel Washington/Chris Pine 433) Troy Truva Brad Pitt 434) Enemy Of The State Devlet Düşmanı Will Smith/Gene Hackman 435) Joy Ride Asla Yabancılarla Oynama Paul Walker 436) Legion Kıyamet Melekleri Çoklu Başrol 437) Black Book Kara Kitap Carice van Houten 438) Two Lovers İki Aşık Çoklu Başrol 439) The Losers Kaçaklar Çoklu Başrol 440) Nowhere Boy Kayıp Çocuk Aaron Johnson 441) Mr.Deeds Kazara Zengin Adam Sandler 442) Spy Game Casus Oyunu Robert Redford/Brad Pitt 443) Two For The Money Kirli Para Al Pacino/Matthew McConaughey 444) The Rebound Aşkın Yaşı Yok Catherine Jeta-Jones 445) La Linea Sınır Andy Garcia/Danny Trejo 446) Road Train Kanlı Otoyol Çoklu Başrol 447) Flickan Som Lekte Med Elden Ateşle Oynayan Kız Çoklu Başrol 448) Forrest Gump Forrest Gump Tom Hanks 449) Devil Şeytan Çoklu Başrol 450) Rapt Rehine Krizi Çoklu Başrol 451) Easy A Adı Çıkmış Emma Stone 452) Salt Salt Angelina Jolie 453) Boat Trip Çılgınlar Gemisi Çoklu Başrol 454) Ladri Di Biciclette Bisiklet Hırsızları Lamberto Maggiorani 455) 28 Days Later 28 Gün Sonra Cillian Murphy 456) Abandoned Kayıp Brittany Murphy 457) The Terminal Terminal Tom Hanks/Catherine Zeta-Jones 458) The Departed Köstebek Leonardo DiCaprio/Matt Damon/Jack Nicholson 459) Faster Hızlı Dwayne Johnson 460) Entrapment Kurda Tuzak Catherine Jeta-Jones 461) Little Fockers Zor Baba 3 Ben Stiller/Robert De Niro/Jessica Alba 462) Life As We Know It Başımıza Gelenler Josh Duhamel/Katherine Heigl 463) Broken Arrow Kırık Ok John Travolta 464) Jeepers Creepers Kabus Gecesi Justin Long 465) Boogeyman 3 Karabasan 3 Çoklu Başrol 466) Invincible Yenilmez Mark Wahlberg 467) Five Minutes Of Heaven Cennette Beş Dakika Liam Neeson 468) How Do You Know Nerden Biliyorsun? Paul Rudd/Owen Wilson 469) Deadly Voyage Ölümcül Yolculuk Çoklu Başrol 470) D.E.B.S. Çıtır Ajanlar Çoklu Başrol 471) Fair Game Dürüst Oyun Naomi Watts 472) The Dilemma Yaman Çelişki Vince Vaughn/Kevin James 473) Incendiary Kundakçı Çoklu Başrol 474) Law Abiding Citizen Adalet Peşinde Gerard Butler 475) The Hit List İntikam Listesi Cuba Gooding Jr. 476) Starter For 10 Üniversiteler Yarışıyor Çoklu Başrol 477) Hereafter Öteki Dünya Matt Damon 478) Wrong Turn At Tahoe Yanlış Adam Cuba Gooding Jr. 479) Gulliver's Travels Güliver'in Gezileri Jack Black/Jason Segel 480) Aşk Tesadüfleri Sever Aşk Tesadüfleri Sever Çoklu Başrol 481) Post Grad Yeni Mezun Çoklu Başrol 482) The Lost Tribe Unutulan Kabile Çoklu Başrol 483) The Viking Küçük Viking Çoklu Başrol 484) Little Children Tutku Oyunları Kate Winslet 485) Crazy On The Outside Dışarısı Fena Tim Allen/Jeanne Tripplehorn 486) Defendor Çoklu Başrol 487) Cross Çatışma Brian Austin Green/Vinnie Jones 488) The Kids Are All Right İki Kadın Bir Erkek Julianne Moore/Mark Ruffalo 489) The Town Hırsızlar Şehri Ben Affleck 490) Ceremony Tören Uma Thurman/Michael Angarano 491) I am You/In Her Skin Kusursuz Kurban Çoklu Başrol 492) Country Strong Aşka Şans Ver Gwyneth Paltrow/Garrett Hedlund 493) The Detonator Fünye Wesley Snipes 494) Nordwand Kuzey Yamacı Çoklu Başrol 495) Tormented İşkence Okulu Çoklu Başrol 496) MacGruber MacGruber Çoklu Başrol 497) Leon Sevginin Gücü Jean Reno/Natalie Portman 498) Just Go with It Hayatım Yalan Adam Sandler/Jennifer Aniston 499) The Next Three Days Kaçış Planı Russell Crowe 500) The Adjustment Bureau Kader Ajanları Matt Damon 501) Siren Çoklu Başrol 502) Hall Pass Açık Çek Owen Wilson 503) Drive Angry İntikam Yolu Nicolas Cage 504) Ice Age 2(The Meltdown) Buz Devri 2: Buzlar Eriyor Animasyon 505) Time Bomb Canlı Bomba Çoklu Başrol 506) No Strings Attached Bağlanmak Yok Ashton Kutcher/Natalie Portman 507) Valkyrie Operasyon Tom Cruise 508) |
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
|
Tüm Hakları İlizyon Yapılarak Saklanmıştır © 2012-2020 | Site Sahibi : Nevzat Üstün
İlizyon Nedir? | Mandrake | İllüzyon | Türkçe Açıklamalı | Oyun Oyna | Sihirbazlık Hileleri | Sihirbazlık Gösterileri | Sihirbazlık Filmleri | Sihirbaz Hileleri | Yetenek Sizsiniz
Sihirbazlık Oyunları | İskambil Kartları | Doğum Tarihi Öğrenme | Sihirbazlık Numaraları | Kart Numaraları | İlizyon Numaraları | Büyü